Straat & horeca vervoer

Welkom op de website van Taxi Akwiq Hoogeveen

Gaat u een avond uit, heeft u een heerlijk diner in een restaurant, een gezellige avond in het theater, of een bezoek aan familie of vrienden, kortom welke activiteit dan ook, wij van Taxi Akwiq Hoogeveen verzorgen uw vervoer. Wij zorgen ervoor dat we op de het juiste tijdstip op afgesproken locatie zijn. Wanneer dat bij uitzondering niet mogelijk is, wordt u direct via de telefoon op de hoogte gesteld.

Taxi Akwiq Hoogeveen hanteert voor de straattaxi en de horecataxi het volgende tarief:

Starttarief € 2,65 daarna € 1,95 per km en € 0,32 per minuut. Voor een indicatie van de afstand en de prijs kunt u het best gebruik maken van Google Maps.

Voor afstanden vanaf 10 km tot 25 km krijgt u 20% korting op de taximeter prijs, wanneer u voor 12:00 uur voor de taxirit reserveert. Voor afstanden boven de 20 km gelden aanzienlijk lagere tarieven en voor mensen die regelmatig met Taxi Akwiq Hoogeveen rijden hebben wij een “vaste klant” tarief. Voor een prijsopgaaf kunt u een email sturen naar info@akwiq-taxi.nl of u kunt bellen met 06 26 32 54 54.

Neem contact met ons op!

Regels in horecavervoer

Deze regels zijn voor u en voor onze veiligheid

 1. 1. In al onze taxi's en taxibusjes geldt een algeheel rookverbod.
 2.  
 3. 2. Tijdens de rit mogen er geen frisdranken, alcohol, drugs of etenswaren genuttigd worden.
 4.  
 5. 3. In onze taxibusjes is plaats voor maximaal 8 personen.
 6.  
 7. 4. In onze taxi’s is plaats voor maximaal 4 personen.
 8.  
 9. 5. Tijdens de rit moet de taximeter aanstaan. Deze gaat uit zodra de laatste passagier is uitgestapt
 10.  
 11. 6. Prijsafspraken dienen ten alle tijde via de centrale gemaakt te worden. Het is in geen enkel geval mogelijk om deze met de chauffeur te bespreken.
 12.  
 13. 7. Onze taxi's rijden 24 uur per dag en 7 dagen per week. Omdat we willen weten met wie wij te maken hebben, is het belangrijk dat dat u belt met nummerweergave. Naar telefonische bestellingen zonder nummerweergave worden geen taxi's toe gestuurd.
 14.  
 15. 8. Passagiers die zich jegens het personeel van Taxi Akwiq Hoogeveen niet netjes gedragen worden geweigerd en krijgen een aangetekende brief van het taxibedrijf. Een kopie van deze brief gaat ook naar de gemeente en naar de politie.

Wie voor het bovenstaande in aanmerking komt, kan geen gebruik meer maken van alle rijdende taxi's in Hoogeveen en omstreken.

Website door Milan van As